Η τοποθεσία

  Μετάβαση από Αεροδρόμιο Μακεδονία


  Προβολή Aristotelis Hotel σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

  Ο Σταυρός απέχει 84 χλμ. από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και 103 χλμ. από το αεροδρόμιό της.  Ο αρχαιολογικός χώρος της Αμφίπολης βρίσκεται ανατολικά μας σε απόσταση 20 λεπτών από την πόλη του Σταυρού. Θα μας βρείτε κινούμενοι ανατολικά προς Καβάλα μέσω της Εγνατίας οδού. Η πόλη της Καβάλας απέχει μόλις 86 χλμ.

  Εάν θέλετε να επισκεφτείτε την Ουρανούπολη, το τελευταίο λιμάνι πριν από τη μοναστική πολιτεία του Αγ. Όρους, η απόσταση είναι μόλις 61 χλμ. Μένοντας στο Σταυρό μπορείτε να σχεδιάσετε μικρές αποδράσεις στη γειτονική Χαλκιδική. Η στάση των λεωφορείων απέχει μόλις λίγα μέτρα από το ξενοδοχείο όπως επίσης και η πιάτσα των ταξί.

  Το πρακτορείο Σταυρού βρίσκεται στην περιοχή Βαρδάρη της Θεσσαλονίκης, στην οδό Ειρήνης. Το εισητήριο κοστίζει μόλις 3,5 ευρώ και το τηλέφωνο 2310 536260.

  Περισσότεροι από 3.000 είναι οι μόνιμοι κάτοικοι του Σταυρού κι έτσι υπάρχει ζωή όλο το χρόνο, ακόμα και μετά το τέλος της τουριστικής περιόδου. Θα βρείτε εύκολα πολλά εστιατόρια, φούρνους, καφετέριες τα οποία μάλιστα είναι και πολύ κοντά στο ξενοδοχείο μας. Υπάρχουν φαρμακεία, οδοντιατρεία, γιατροί. Το κοντινότερο κέντρο υγείας απέχει μόλις 15 χλμ.

  Αρκετές επιλογές διασκέδασης υπάρχουν και για όσους δεν κοιμούνται νωρίς. Στα πλατάνια, μια καταπράσινη περιοχή στη νότια ανατολική πλευρά του χωριού, θα βρείτε μαγαζιά με ωραία μουσική για ποτό. Βέβαια, όποια ώρα κι αν κοιμάστε δε θα πρέπει να χάσετε την ανατολή. Είναι καταπληκτική!

   

  Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για πλοήγηση από το Google Street View